FESTar Dancing Days od 24. do 27. februara u Vrnjačkoj Banji

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

FESTar Dancing Days je internacionalni plesno takmičarski Festival, koji je svoje mesto našao u svetskom plesnom kalendaru i obuhvata takmičarski i edukativni sadržaj.

Naime, od 24. do 27. februara u Sportskoj hali “Vlade Divac” U Vrnjačkoj Banji, će biti realizovan niz plesnih aktivnosti na međunarodnom nivou. Srpska Plesna Asocijacija, kao najveća organizacija modernog plesa u Srbiji, će u navedenom periodu održati i redovnu godišnju Skupštinu. Učesnici FESTar-a koji su do sada potvrdili učešće su iz Švedske, Norveške, Italije, Nemačke, Slovenije, Bosne, Slovačke, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Srbije i drugih zemalja. Preko 40 plesnih organizacija i skoro 1500 takmičara prodefilovaće plesnim podijumom za dva dana.

Osam Internacionalnih sudija preuzelo je ulogu stručnog Žirija, dok eminentni predavači iz Italije, Makedonije, Švedske i Srbije obećavaju fenomenalne seminare i radionice. Jedan od najpopularnijih pop izvođača ovih prostora Goca Tržan će u nedelju nastupati na glavnom podijumu, a takođe će uzeti ulogu i u Specijalnom žiriju za nagradu “Best of the Best”.” U ime Plesnog studija Star Dance, ali pre sve u svoje lično ime kao organizator Plesnog Festivala koji je za stratešku destinaciju izabrao Vrnjačku Banju, posebno smo ponosni na činjenicu da je događaj realizujemo u februaru, jer navedeni događaj definitivno razvija manifestacioni turizam kod nas”, sopštili su organizatori festivala.

Izvor: Svet Plus

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply